ОЧИҚ ДАЛАДА ТОМАТ ЎСИМЛИГИНИ ОРГАНИК ЎҒИТЛАР ҲИСОБИГА ЕТИШТИРИШ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада очиқ далада томат ўсимлигининг ўсиши, ривожланиши ва ҳосилдорлигига биогумус ва гўнг органик ўғитлар таъсирини ўрганиш натижалари баён этилган.