PNEVMONIYANI DAVOLASHDA VA REABILITATSIYA QILISHDA OZON TERAPIYANING SAMARADORLIGI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
So'nggi yillarda ozon terapiyasi tibbiyot va kosmetologiyada tobora ommalashib bormoqda. Bu fizioterapiya protsedurasi an'anaviy tibbiyot ozon gazi yordamida amalga oshiriladi. Shifokorlarning ozon terapiyasiga nisbatan aniq pozitsiyasi hali yo'q. Shunday bo'lsada biz mazkur maqolada ozon terapiyaning pnevmoniyani davolashda uning qanchalik samaradorligi haqida so'z yuritamiz.