IJTIMOIY TARAQQIYOT QONUNLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy taraqqiyot qonunlari haqida fikr yuritilgan.Shuningdek, ijtimoiy taraqqiyot qonunlarining o’ziga xos ahamiyati, jamiyat hayotida tutgan o’rni haqida bayon qilingan. This article reflects on the laws of social progress.It also describes the special importance of the laws of social development, its role in the life of society.В этой статье рассматриваются законы общественного развития.Также говорится об особом значении законов общественного развития, их роли в жизни общества.