UMUMIY O’RTA TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGNING O’RNI VA VAZIFALARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim muassasalaridagi psixologlarning o’rni, vazifasi, amalga oshiradigan ishlar yo’nalishi va o’qituvchi va o’quvchilarning ruhiy holatini muvozanatlashtirishdagi vazifalari haqida fikr-mulohazalar keltirib o’tilgan.