ANGLIYADA O’RTA ASRLAR TARIXI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Angliyaning o’rta asrlardagi tarixi manbalar tahlili asosida yoritilgan bo’lib hisoblanadi.