USMONIYLAR IMPERIYASI. YANGI TURKIYA (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Usmoniylar Imperiyasinng yangi tarixi manbalar tahlili asosida bayon qilingan.