OʻQUVCHILARNI MAʼNAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA PEDAGOGIKANING AHAMIYATI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Oʻzbek xalqining maʼnaviy-axloqiy negizini, uning milliy ruhini umumbashariy qadriyatlar asosida mustahkamlash va rivojlantirish, milliy gʻurur va oʻzlikni anglash, jamiyatning oldida turgan eng muhim vazifalardan biri ekanligi haqida soʻz yuritilgan.