INTERYERIDA KO‘KALAMZOR BURCHAKLARNI TASHKIL ETISHNING TEXNIK TAMOYILLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada turar-joylardagi oshxona va ovqatlanish interyerlarini tashkillashtirishda o’simliklarning xususiyatlari va ularni kompozision yechimlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.Представлена информация о характеристиках растений и их композиционных решениях при организации кухонно-обеденных интерьеров в жилых зданиях.Information about the characteristics of plants and their compositional solutions in the organization of kitchen and dining interiors in residential buildings is presented.