O’QUVCHILARIDA MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK USULLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarda muloqot, muomila madaniyati va komunikativlik xususiyatlarini rivojlantirish va yosh ota-onalarga psixolgik maslahatlar, yosh xususiyatlari va farzand tarbiyasida zamonaviy usul va metodlar hamda muloqot ko’nikmlalarini to’g’ri shakklantirish haqida fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.