BOLALARGA ZO’RAVONLIKLARSIZ KELAJAK YARATISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga turli ko‘rinishdagi zo‘ravonlik, beparvolik, psixologik zo‘ravonlik va insoniyatga to‘g‘ri kelmaydigan maqsadga erishishga qaratilgan boshqa xatti-harakatlar, bolaga og‘riq keltiruvchi, uning jismoniy va psixologik sog‘lig‘i hamda rivojlanishiga zarar yetkazish haqida fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.