ADABIYOT DARSLARIDA IJODIY O‘YINLARNING O‘RNI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:ushbu maqolada adabiyot darslarida mavzularni o‘zlashtirish jarayonida o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatini rivojlantirish, ijodkor o‘quvchilarni to‘g‘ri yo‘naltirishda foydalanish mumkin bo‘lgan metodlar tahlil qilinadi