Кичик бизнес субъектларини экспорт салохиятини такомиллаштириш (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: мақолада кичик бизнес субъектлари фаолиятига берилаётган имтиёзлар, кичик бизнес субъектларининг экспорт амалиётларини ошириш тадқиқ этилган.