PSIXOLOGLAR FAOLIYATINING OʻZIGA XOS JIHATLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA : Ushbu maqolada psixolog faoliyatining etik muammosi, kasbiy me’yorlarning o‘ziga xosligi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Psixolog shaxsining axloqiy jihatlari va me’yorlari haqida so‘z boradi. Psixologik xizmatni tashkil etish uchun amaliyotchi psixologdan talab etiladigan jihatlar yoritib berilgan.