O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH VA KASB TANLASHLARIGA KO’MAKLASHISH. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: 7-11-sinf o’quvchilarida kasb tanlashda uchraydigan asosiy muammolar, o’quvchi yoshlarni to’g’ri kasb tanlashidagi muammolar va ullarni yechimiga ko’maklashish.