BOSHLANG`ICH SINFLARDA SINTAKTIK TUSHUNCHALARNI O`RGATISH METODIKASI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang`ich sinflarda sintaktik tushunchalardan so`z birikmasi va gapni o`rgatishning metodik imkoniyatlari va uni amaliyotga joriy etish usullari haqida fikr yuritilgan.