Onalar salomatligi - kelajak poydevori (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ginekologiya tushunchasi, ginekologiya tarixi, ayollardagi kasalliklar,ularning tashxisi ,siptomlari , ulardan kelib chiqadigan kasalliklar, davolash choralari doimiy kasallikni organizmga uzoq muddatli tasiri hamda oldini olish haqida maʼlumotlar keltirilgan.