Abu Ali Ibn Sino- qomusiy olim (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Maqolada Ibn Sino hayoti, ijodi, yozgan asarlari, ilm-fanga qo’shganhissasi yoritildi