ONLAYN BUYURTMA TIZIMLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu moqalada tizim SeaCon tomonidan faqat foydalanish uchun moʻljallangan boʻlib, Stepco mahsulotlarining toʻliq assortimentini narxlari bilan, shuningdek, SeaCon maʼlum bir mahsulot boʻyicha soʻrov yuborishi mumkin boʻlgan ixtiyoriy funksiyani oʻz ichiga oladi va Stepco mahsulot mavjudligiga tezda javob berishni o‘z ichiga oladi.