STOMOTOLOGIYAGA KELGAN MIJOZLARNI QABUL QILISH GRAFIGINI BOSHQARISHNI REJALASHTIRISH. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda stomotologiyaga kelgan mijozlarni qabul qilish grafigini boshqarishni rejalashtirish haqida. Stomotologiya markazlarida mijozlar navbatini axborotlashtirish markazning boshqaruv ishlarini yengillashtirish, mijozlar bilan tez va samarali aloqa qilishni ta’minlash, shifokori va mijozning vaqtini tejash, to‘lov masalalarini qulay hal qilish, mijozlarning yaxshi shifokor tanlash imkoniyati hamda markazning effektiv va mijozlarga sifatli xizmatlarni taqdim qilish imkoniyatini berishi va qabul grafigini rejalashtirish o‘rganilgan.