No'mon Rahimjonovning “Mustaqillik davri o’zbek she’riyati” asari asosida Abdulla Oripov ijodini o’rganish (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola shoir Abdulla Oripov ijodining adabiyotshunos No’mon Rahimjonovning “Mustaqillik davri o’zbek she’riyati” asaridagi tadqiqi asosiga qurilgan. Asardagi shoir ijodi bilan bog’liq o’rinlar tahlil qilingan.