O’SMIRLIK DAVRIDAGI O’QUVCHI YOSHLAR ORASIDA DEVIANT XULQ-ATVORNI SHAKLLANTIRUVCHI SABABLAR VA OMILLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Deviant xulqni yoshga bog’liqligi, qaysi yosh davrida shakllanishi, o’smirlik davri inqirozlar haqida.