PEDAGOGLARDIŃ TÁLIM DEGI SOCIAL -PSIXOLOGIYALIQ WAZIYPALARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqalada avtorlar tálim-tárbiya mekemelerine basshılıq etiwde pedagog xızmetkerler wazıypaların belgilep beriwdi rejelestiriwdiń pedagogikalıq áhmiyetin ilimiy jaqtan izertlep házirgi kúnde tálim-tárbiya mekemelerine basshılıq etiwshi xızmetkerlerge oǵada kerekli bolǵan másláhátlerdi kórsetip bergen.