BOLA TARBIYASIDA KUZATILADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada oiladagi tarbiya, oilada ota-ona va bola o’rtasidagi munosabatlar hamda muammolar va ularni hal qilish yo’llari to’g’risida fikrlar yoritilgan.