Adabiy ta’limda qiyoslab o‘rganishning o‘quvchi tafakkuriga ta’siri (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:ushbu maqolada qiyoslab o‘qitishni o‘quvchilar dunyoqarashini yuksaltirishdagi o‘rni tahlilga tortilgan.Qiyoslash jarayonida maktab darsliklaridagi she’riy asarlarga murojaat qilingan.