TANQIDIY FIKRLASH ZAMON TALABI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tanqidiy fikrlashning dolzartbligi ko’rsatilib o’tilgan. Shuningdek maqolada tanqidiy fikrlash haqida bir qator masalalar yoritilb berilgan.