Sikloalkanlar (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsaiya:Ushbu maqolada sikloalkanlar haqida malumot berilgan. Sikloalkan (shuningdek, polimetilen glevodorodlar, naftenlar, siklanlar yoki sikloparafinlar), Bu uglerod atomlari orasidagi bir yoki bir nechta halqalarni o’z ichiga olgan molekulalarni o’z ichiga olgan uglevodorod birikmalarining umumiy nomi.