ТУПРОҚ ЕРОЗИЯСИНИНГ САЛБИЙ ОҚИБАТЛАРИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада ерозия ҳақида, унинг келиб чиқиш сабаблари, зарарлари ва унга қарши кураш чораларига оид маълумотлар баён етилган.