TOK TRANSFORMATOR XATOLIKLARINI HISOBLAGICH KO`RSATKICHIGA TA’SIRI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
O`zbekiston Respublikasining energetika taraqqiyotining strategiyasi, istiqboli hamda respublikamizdagi ijtimoiy-iqtisodiy islohotlar samarali olib borilishida, xalq xo`jaligining tarmoqlarini rivojlanishida elektrlashtirish va avtomatlashtirish muxim axamiyatga ega. Ushbu vazifalarni xal qilish elektr energiya ishlab chiqaruvchi, tarqatuvchi va iste’mol qiluvchi korxonalarning muxandis texnik xodimlari asosiy rol o`ynaydi.