O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MA’MURIY SUDLAR TASHKIL ETILISHI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ma’muriy sudlar tashkil etilishi, ma’muriy sudlarga taalluqli ishlar, ma’muriy sudlar vujudga kelishining huquqiy asoslari haqida fikr – mulohazalar bayon etilgan