НОМОДДИЙ АКТИВЛАР ҲИСОБИ ВА АУДИТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (пантент мисолида): Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу тезисда номоддий активларнинг бухгалтерия ҳисобини молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари асосида ташкил этиш ва уни юритиш тартиби, шунингдек уларни аудит текширувидан ўтказиш услубиёти баён этилган. Унда номоддий активларнинг иқтисодий моҳияти ва тушунчаси, турли ёндошувлар, уларни бухгалтерия ҳисобида тан олиш, счёттларда акс эттириш юзасидан амалдаги бухгалтерия ҳисоби миллий стандартлари қоидаларидаги мавжуд муаммолар ва уларни ечимига қаратилган таклиф ва тавсиялар шакллантирилган.