TA’LIM MUASSASASIDA O’QUVCHILARNI O’RGANISH USULLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maktab o’quvchilar psixologiyasini o’rganish qonuniyatlari , hozirgi maktab o’quvchilarni qanday bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va maktab o’quvchilar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish.