SPIRTLAR HAQIDA MA’LUMOT: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada spirtlarlarning umumiy formulasi, fizik xususiyatlari, Spirtlarning uglevdorodlardan asosiy farqlari va Etil spirtining qo‘llanilish sohalari bilan tanishamiz.