EFIR MOYI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
efir moyi bo’lgan o’simliklarni tibbiyotda va xalq xo’jaligida ahamiyati zamonaviy usullari haqida