NAFTALIN OLINISHI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqoladan naftalini olinishi haqida malumot berilgan. Naftalin tuzilishi. Naftalinning elementar tarkibi (C10H8) ni 1835- yilda A. A Voskresenskiy aniqladi. Uning tuzilishini aniqlashda Erlenmeyer, ayniqsa Grebening xizmati katta.