TABIIY KAUCHUK: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy kauchuk organik moddalarda erib yopishqoq eritma yelim hosil qilishi, kelib chiqish tarixi, xossalari, parchalanish jarayoni haqida so'z yuritildi.