ИНФАРКТ МИОКАРДА, АТИПИЧНОЕ ТЕЧЕНИЕ, ОСЛОЖНЕНИЯ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Об этиологии и патогенезе атипичных форм инфаркта миокарда, принципах современного подхода к лечению больных атипичным типом инфаркта миокарда.