AMINOKISSLOTALAR. AMINLAR KLASSIFIKATSIYASI VA ULARNING INSON ORGANIZMIDAGI AHAMIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada aminokislotalar, aminlar klassifikatsiyasi hamda ularning inson organizmidagi ahamiyati va o'rni to'g'risida so'z yuritildi.