O'ZBEKISTONDA RAQAMLI TEXNALOGIYALARNI JORIY ETISH ORQALI MALAKALI TIBBIY XODIMLARNI TAYYORLASH: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bugungi kunda O'zbekiston tibbiyot sohasida raqamli texnologiyalarni qo'llash orqali malakali tibbiy xodimlarni tayyorlashga katta ahamiyat bermoqda. Raqamli texnologiyalar tibbiy ta'lim va amaliyotda bir qancha yangi imkoniyatlar yaratmoqda. Ular orqali ta'lim sifati oshirilishi, diagnostika va davolash usullarida katta yutuqlarga erishilishi mumkin.