ЧЕТ ЭЛ КОМПАНИЯЛАРИНИНГ "ДОИМИЙ МУАССАСА" КОНЦЕПЦИЯСИ МЕЗОНЛАРИГА ЁНДАШИШНИ БАҲОЛАШ ВА УНГА ТААЛУҚЛИ ФОЙДАНИ АНИҚЛАШ УСУЛЛАРИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада чет эл компанияларининг "доимий муассаса" концепцияси мезонларига ёндашишни баҳолаш ва унга таалуқли фойдани аниқлаш усуллари таҳлил қилинган.