VLADIMIR VASILYEVICH MARKOVNIKOV KIMYO FANIDAGI AHAMIYATLI ILMIY TADQIQOTLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mashxur rus kimyogari Vladimir Vasilyevich Markovnikovning kimyo fanidan axamiyatli bo’lgan ilmiy tadqiqotlari, amalga oshirgan tajribalari va qoidasi o’rganildi