XUSUSIY MAKTAB VA DAVLAT MAKTABLARIDA O’QITISH TIZIMIDAGI FARQLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada xususiy maktab va davlat maktablari va ularning o’qitish tizimidagi asosiy farqlar bayon etilgan. Shuningdek, maqola bu ikki xil maktablarning ijobiy va salbiy xususiyatlarini o’z ichiga qamrab olgan.