O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI DAVLAT BYUDJETI XARAJATLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada davlat byudjeti xarajatlari, respublika va mahalliy byudjet xarajatlari, Qoraqalpog’iston Respublikasi byudjeti xarajatlari O‘zbekiston Respublikasi moliyaviy siyosatida qanchalik ahamiyatga ega ekanligi tahlil qilingan bo‘lib, o‘tgan yilgi davlat byudjeti xarajatlari prognozi keltirib o‘tilgan.