IKKI YOQLAMA SOLIQQA TORISH JARAYONLARINI MUVOFIQLASHTIRISHNI TAQOZO ETUVCHI OMILLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada Soliq munosabatlarini tartibga solish manbai sifatida xalqaro soliq shartnomasi uning soliq va yig’imlar to’g’risidagi qonun hujjatlari normalari bilan o’zaro munosabati nuqtai nazaridan ko’rib chiqlgan va takliflar berilgan.