O'ʻSMIR YOSH DAVRIDA BOʻLADIGAN OʻZGARISHLAR VA OʻSMIRLAR TARBIYASIGA OTA-ONALAR HAMDA MAKTAB PSIXOLOGINING TAʼSIRI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’tish davridagi o’quvchilar bilan ishlashda duch kelinadigan muammolar va ularni yechishda maktab psixologi va ota-onaning hamkorligi haqida yoritiladi.В данной статье описаны проблемы, возникающие в работе с учащимися в переходный период, и сотрудничество школьных психологов и родителей в их решении.This article describes the problems that arise in working with students during the transition period, and the cooperation of school psychologists and parents in solving them.