DEALING WITH CULTURE CLUSHES ( ACCULTURATION ): Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
In this article many students or people may get some information about acculturation, what is acculturation, its types and also there is some information and examples about Uzbekistan people acculturation when they are in different foreign countries. In addition, in this article it was described about culture clashes in different conditions also.Ushbu maqolada ko'plab talabalar yoki odamlar akkulturatsiya haqida ma'lumot olishlari mumkin, akkulturation nima, uning turlari, shuningdek, O'zbekistondagi odamlarning turli xorijiy mamlakatlarda bo'lganlarida akkulturation haqida ba'zi ma'lumotlar va masalalar keltirilgan. Bundan tashqari, ushbu maqolada turli sharoitlarda madaniy to'qnashuvlar ham tasvirlangan.В этой статье многие студенты или люди могут получить некоторую информацию об аккультурации, о том, что такое аккультурация и ее виды, а также есть некоторая информация и примеры об аккультурации людей в Узбекистане, когда они находятся в разных зарубежных странах. Кроме того, в этой статье также было описано столкновение культур в разных условиях.