METHODOLOGY FOR LEARNING ENGLISH IN ELEMENTARY LEARNING: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
This article presents a methodology for teaching English to elementary students, emphasizing the importance of creating a language-rich environment, incorporating interactive and multisensory activities, implementing task-based learning, using scaffolded instruction, integrating technology, and providing regular assessment and feedback. By following these strategies, educators can foster language acquisition, engagement, and proficiency among young learners.В этой статье представлена методика преподавания английского языка учащимся начальных классов, подчеркивающая важность создания языковой среды, включающей интерактивные и мультисенсорные занятия, обучение на основе задач, использование структурированного обучения, интеграцию технологий и регулярную оценку и обратную связь. Следуя этим стратегиям, педагоги могут способствовать овладению языком, вовлечению и повышению уровня владения им молодых учащихся.Ushbu maqolada boshlang'ich talabalarga ingliz tilini o'rgatish, tilga boy muhit yaratish, interaktiv va multisensorli faoliyatni o'z ichiga olish, vazifalarga asoslangan ta'limni amalga oshirish, iskala ko'rsatmalaridan foydalanish, texnologiyani birlashtirish va muntazam baholash va fikr-mulohazalarni taqdim etish muhimligini ta'kidlaydigan metodologiya keltirilgan. Ushbu strategiyalarga rioya qilish orqali o'qituvchilar yosh o'quvchilar o'rtasida tilni o'rganish, jalb qilish va malakasini oshirishlari mumkin.