ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ЕР ФОНДИ ВА УНДАН ФОЙДАЛАНИШ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси ер фонди ер турлари ва ер тоифалари ҳамда уларнинг миқдорий кўрсаткичлари ҳақида сўз юритилган.В данной статье рассказывается о типах и категориях земель земельного фонда Республики Узбекистан и их количественных показателях.