MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDAGI AHAMIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablari musiqa madaniyati darslari haqida so’z boradi. Xususan umumiy o’rta ta’limda qo’shiq kuylash malakalari, ovoz sozlash, ovozni boshqarish kabi masalalarga to’xtalib o’tiladi.