ФОРМИРОВАНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ГОТОВНОСТИ УЧИТЕЛЯ НАЧАЛЬНОЙ ШКОЛЫ К ВОСПИТАТЕЛЬНОЙ РАБОТЕ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolda ta’lim tizimida kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish mazmuni bayon etiladi.Maqolada kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish-musiqa ta’limida samaradorlikka erishishi omili sifatida ochib beriladi. В статье раскрывается содержание творческого подхода к профессиональной деятельности в системе образования, раскрывается творческий подход к профессиональной деятельности как фактор достижения эффективности в музыкальном образовании. The article reveals the content of a creative approach to professional activity in the educational system, reveals a creative approach to professional activity as a factor in achieving effectiveness in music education.