АНАЛИЗ ХИМИЧЕСКОГО СОСТАВА И ОСНОВНЫХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ СЕМЯН ЛЬНА: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
В работе использовали семена льна масличного сорта «Бахмальский -2» (лат. Línum usitatíssimum L.), полученные на ООО «Zamona Rano» (Ташкентская область, РУз).